TENTRO HARESTUA

Skal du være konfirmant skoleåret 2019/2020?

Betel Harestua tilbyr Tentro som er et frikirkelig konfirmasjonsalternativ man kan velge i stedet for å konfirmere seg kirkelig eller borgerlig. Tentro Harestua er åpent for alle 14-åringer, uansett kirkebakgrunn.

Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra menigheten som står ansvarlige, men du er hjertelig velkommen uavhengig tilknytning til Betel eller om du ikke tilhører en kristen sammenheng i det hele tatt.

Det blir tur og leir og forskjellige samlinger i løpet av Tentro året! Høytidsmøtet får elevene være med på å prege - både med sine innspill og bidrag.

Det blir et informasjonsmøte den 30. august kl 19:00 på Betel, vi gleder oss til å hilse på alle Tentro-elevene og foresatte denne dagen. Første Tentro-samling har vi ikke fastsatt datoen på ennå, men det blir samlinger annenhver uke frem konfirmasjonsdagen, som er en søndag i mai.

Vi oppfordrer alle til å tenke på om det kan være noen venner eller kjente som også kan tenke seg å være konfirmant på Betel til høsten?!



Kontaktpersoner for spørsmål 

Tobias Gutmann, mob. 95000836

Wenche Irene Kongrød Myren, mob. 95888082

*Påmeldingen skal inneholde konfirmantens navn, adresse, fødselsdato og mobilnummer. Fyll ut påmeldingsskjemaet under:


Vi gleder oss til ett nytt år med nye tentro-elever :)

Påmeldingen er allerede åpen!

Har du spørsmål?

Send oss en melding:

Påmelding Tentro 19/20

Oppstart: September 2019